Crescent

Crescent Infinity S Duovogn, Black Melange

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
8 494 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri frakt!

Beskrivelse

Crescent Infinity S er en fleksibel duovogn, med vendbar sittedel og svingbare framhjul. Duovognen har en rustfri lettvektramme i aluminium, som med sin ovale design, bidrar til å gjøre vognen mer stabil. Infinity S er utstyrt med lufthjul både foran og bak, en romslig varekurv og et hev- og senkbart teleskophåndtak, med grep i imitasjonslær. Fram- og bakhjul er i tillegg kulelagrede, for optimal kjøreevne.

Den komfortable sittedelen kan legges i full hvilestilling, slik at vognen kan brukes allerede fra 6 måneders alder. Den har et justerbart fempunktsbelte, en frontbøyle med sikkerhetssele og en stor kalesje. Sittedelen er også vendbar, slik at barnet kan sitte både framover- og bakovervendt.

Liggedelen har en romslig hvileflate, en komfortabel madrass, et praktisk vintrekk og en stor kalesje. Kurven monteres enkelt på barnevognrammen.

- Justerbar ryggstøtte
- Justerbar fotstøtte
- Justerbart håndtak
- Stor kalesje
- Fempunktsbelte
- Svingbare framhjul med lås
- Detaljer i lærimitasjon på håndtak og frontbøyle
Mål: H116 x L108 x B73 cm.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon. Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  905185

Bilder fra kunde