Britax Römer Strider M Duovogn, Black Shadow
Britax Römer Strider M Duovogn, Black Shadow
Britax Römer Strider M Duovogn, Black Shadow
Zoom

Britax Römer

Britax Römer Strider M Duovogn, Black Shadow

Fri frakt
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
6 995 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

Britax Römer Strider M er en brukervennlig, multifunksjonell duovogn, som tåler alle daglige utfordringer. Det lette understellet og den kompakte størrelsen, gjør det enkelt å bære vognen på busser og trikker, og de svingbare forhjulene gjør det lett å manøvrere i trange strøk. De robuste, punkteringsfrie gummihjulene og understellets sentralfjæring, sørger for at vognen triller jevnt, uansett om du går på brosteinsgater eller på skogsstien.

Det vendbare setet har en sammenleggbar ryggstøtte, som enkelt justeres med kun én hånd og kan legges ned til full liggestilling. Den avtakbare frontbøylen og fempunktsselen, sørger for at barnet ditt sitter trygt i vognen, og du kan enkelt justere selen uten å måtte ta løs barnet. Kalesjen er utstyrt med UPF 50+ og gir god beskyttelse mot både sol og regn. Den har også ventilasjonspaneler i nettingtøy, som skaper behagelige luftstrømmer i vognen på varme dager.

Liggedelen har en komfortabel madrass, og festes enkelt på understellet. Den store kalesjen og vindtrekket beskytter barnet ditt mot sol, vind og regn.

Når vognen ikke brukes eller skal transporteres, brettes den enkelt sammen til en flat, kompakt størrelse. Den automatiske transportlåsen sørger for at vognen holder seg sammenslått, fram til du skal bruke den igjen. Vognen kan også stå oppreist uten støtte når den er slått sammen, noe som gjør den enda enklere å oppbevare!

Du får også med Britax Primo – en trygg babybilstol, designet for foreldre som setter pris på fleksibilitet. Babybilstolen tilbyr høy komfort, med en profilert støttepute laget for de mindre barna. Den har også en smart, designet solskjerm og monteringsmuligheter, som passer alle typer biler - enten med bilens belter, eller med Britax sin egen Primo base.

Babybilstolen Primo passer til Britax barnevognar med CLICK & GO™-funksjon.

- Lang brukstid, maksvekt 22 kg
- Oppslått, H115 x L87 x B60 cm
- Lett design
- Vendbart sete
- Sammenleggbar rygg
- Polstret fempunktssele
- Justerbart håndtak, 80–115 cm
- God fjæring
- Fleksibel sammenklapping
- Roterbare forhjul
- Romslig varekurv, maksvekt 7 kg

Klikke deg inn på de enkelte artiklene for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908135

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.