BABYZEN

BABYZEN YOYO² Duovogn, Svart/Grå

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
7 398 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

YOYO² ramme er den første delen du trenger for å kunne skape din egen YOYO² fra BABYZEN. YOYO² er oppfølgeren til den populære YOYO+, og tilbyr mer komfort og flere funksjoner enn tidligere.

Rammen har bedre fjæring med Hytrel® elastomer-teknikk, noe som gjør den slitesterk, fleksibel og enkel å kjøre, også på tøffere underlag. Til tross for dette er YOYO² fortsatt lett og kompakt, slik at du enkelt kan ta den med overalt. Slås enkelt opp med en hånd, og du får i tillegg med en praktisk skulderreim slik at du enkelt kan bære den opp trapper på en praktisk måte.

YOYO² er ekstremt slitesterk da rammen er laget av en kombinasjon av aluminium, rustfritt stål og glassfiberforsterket teknisk plast, noe som gjør at vognen holder i flere år framover.

På undersiden er det en stor, romslig varekurv med plass til alt dere trenger å ha med dere på trilleturen.

I dette pakkekjøpet inngår fargetrekk og liggedel også.

- Lettvektsdesign
- Slitesterk konstruksjon
- Bra fjæring
- Fempunktssele
- Romslig varekurv, maksvekt 5 kg
- Justerbart håndtak i lærimitasjon
- Skulderreim og oppbevaringsveske inngår

Klikk deg inn på de enkelte artiklene for å lese mer om dem.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906286

Bilder fra kunde