52 resultater

Komplettere barnevognen med hendig og smart tilbehør

Når du vel har fått den nye barnevognen i hus kan det være at du kommer på visse ting som kunne ha gjort den enda bedre og mer praktisk enn den allerede er. Har dere to barn for eksempel, hvorav det ene kanskje er i den litt kinkige alderen hvor man er stor nok til å gå men kanskje ikke alltid har så lyst, kan et ståbrett være et gunstig tilbehør. Ellers kan det jo alltids være fint med en koppholder eller mobilholder til barnevognshåndtaket, eller hvorfor ikke et lekkert håndtakstrekk eller bøyletrekk for å pimpe stilen en smule?

For sikkerhetens skyld kan man også kjøpe lamper og reflekser til barnevognen. En god solgardin, et myggnett eller regntrekk til barnvognen vil man også finne ut at er meget praktisk å ha.

Finn tilbehøret til din barnevogn på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi Nordens største utvalg av barnevognstilbehør. Hos oss vil du finne alle tenkelige praktiske hjelpemidler til barnevognen, det være seg om du har en trille eller en stor søskenvogn. Vi har myggnett, regntrekk, ståbrett, bilstolsadaptere, sitteputer og lammeskinn, vognposer og parasoller, alt sammen for å gjøre hverdagen litt enklere for deg og barnet ditt. Selvsagt fører vi kjente og gode varemerker som Easy Rider, Tiny Travel og BabyTEK, i tillegg til mange, mange fler, naturligvis!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven