Petite Chérie Sittepute Colors Pink Lady

199 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Petite Chérie Sittepute er et komfortabelt og stilfullt tilbehør til barnevognen. Nå kan alle trendbevisste foreldre gjøre barnevognen stilig og unik. Sitteputen er av universaltypen og passer de fleste barnevognene på markedet.

Petite Sittepute er velsydd og tilvirket i slitesterk polyester på den ene siden og varmende fleece på den andre. Avhengig av sesong kan du altså snu puten og ha fleece-siden mot barnet når det er kaldt, og polyestersiden mot barnet når det er varmt. Puten har uttak for 5-punktssele og er kompatibel med de fleste barnevognene på markedet.

Mål: 80 x 30 cm.
Vaskeråd: 40 grader.
Materiale: 92 % polyester, 8 % elastan.
Art: 477213

Varemerke

Petite Chérie

Petite Chérie produserer barne- og babyprodukter i stilig og praktisk design. Fokuset ligger på at produktene skal være stilfulle, funksjonelle og av høy kvalitet. Detaljene er også i fokus, og målet er at du som forelder skal få en lettere hverdag og at produktene skal passe inn i det moderne samfunnet. I sortimentet finner du per i dag barnevogner, vippestoler og en kolleksjon med vognposer samt sitteputer med heftige mønster og farger. 

Se mer fra Petite Chérie »