Nordic Crown

Nordic Crown Twinsitty Kalesje, Mørkegrå

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Grå
4 IGJEN
550 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Forlengbar, justerbar, mørkegrå melange Twinsitty kalesje fra Nordic Crown. Den er sammenleggbar og praktisk. Må ikke vaskes. Produktet er Oeko-Tex®-sertifisert, noe som sikrer at det er fritt for skadelige kjemikalier.

– 100 % polyester

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  10189531

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale 100 % polyester

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data