Hauck

Hauck Regntrekk

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Med dette universelle regntrekket fra Hauck er du godt utstyrt, selv i dårlig vær.
Det er enkelt å installere på barnevognen (f.eks. På Colibri, Vision X eller Uptown), selv når du er ute å reiser. Takket være den justerbare snoren kan trekket brukes på nesten alle barnevogner.
Takket være det gjennomsiktige materialet vil du alltid ha oversikt over den lille, samtidig som barnet kan utforske omverdenen. Ventilasjonshullene i siden muliggjør god luftsirkulasjon og forhindrer damp på innsiden.

Art:  10108753

Få mer inspirasjon her

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data