Nordbaby

Nordbaby Nord Active Plus Duovogn, Dark Grey Melange

Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
6 928 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

Nordbaby Active Plus er en duovogn ​​som garanterer en myk, jevn trilletur, uansett vær eller underlag. Dette er takket være det innovative støtdempende chassiset. Vognens praktiske lettvektsdesign gjør det enkelt å manøvrere, selv på trange steder. De svingbare forhjulene kan låses i én posisjon, ved behov.

Setet er vendbart. Det har en sammenleggbar ryggstøtte, som kan justeres i fire posisjoner, samt en justerbar fotstøtte. Vognen er utstyrt med en frontbøyle og en fempunktssele, som sørger for at barnet ditt sitter trygt i vognen under hele turen. Den store kalesjen beskytter mot sol og regn. Den har et meshpanel med panoramautsikt, for å skape en god oversikt for både deg og barnet. På varme dager gir panelet også en god ventilasjon.

Liggedelen har en ryggstøtte som er justerbar i fem posisjoner, slik at barnet alltid ligger komfortabelt. Kalesjen har en innebygget insektbeskyttelse, samt samme panoramapanel som sittedelens kalesje.

Du får også med en praktisk stelleveske, som du kan henge på vognen.

- Lang brukstid, maksimal vekt 15 kg.
- Lett design.
- Støtdempende chassis.
- Vendbart sete.
- Fempunktssele.
- Sammenleggbar ryggstøtte.
- Justerbar fotstøtte.
- Justerbart håndtak, kneledd.
- Svingbare forhjul, med lås.
- Innebygd insektnett for liggedel.
- Stor kalesje med panoramautsikt.
- Romslig kurv.
- Stelleveske er inkludert.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908614

Bilder fra kunde