Hauck Pacific 4 Shop N Drive Travelsystem, Caviar
Zoom

Hauck

Hauck Pacific 4 Shop N Drive Travelsystem, Caviar

Nyhet Fri frakt
8 IGJEN
8 IGJEN
2 599 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Med Hauck Pacific 4 Shop N Drive Travelsystem, får du alt du trenger til babyen din. Settet inneholder en kombibarnevogn med konvertibel ligge- og sittedel, et vindtrekk og en babybilstol. Den kombinerte ligge- og sittedelen gjør det mulig å bruke vognen allerede fra fødselen og helt fram til ca. 4 års alder. Bruk den først med liggedelen (nyfødt–9 kg) og konverter siden til sittedel (ca. 6mnd.–22 kg). En perfekt barnevognpakke for førstegangsforeldre.

Pacific 4 Shop N Drive har en lett ramme, fullt roterbare forhjul med fikseringslås og en myk liggedel med madrassinnlegg og vindtrekk, som siden konverteres til en vendbar sittedel med justerbar rygg- og fotstøtte. Vognens fempunktssele og frontbøyle sørger for at barnet sitter trygt, mens de store bakhjulene gjør det behagelig å trille, både i bymiljø og tøffere terreng. Takket være den smarte foldemekanismen, kan du raskt og enkelt folde sammen vognen til en kompakt størrelse, som får plass i alle bagasjerom.

Til barnevognen medfølger også babybilstolen Zero Plus. Babybilstolen er godkjent i henhold til standarden ECE 44/04, og er egnet for nyfødte og barn opptil 6 måneder (maksvekt 13 kg). Den er utstyrt med trepunktssele, hodestøtte og sidekollisjonsvern. Bilstolen klikkes enkelt fast til barnevognrammen uten adaptere, og monteres i bilen med bilens trepunktsbelte.

- Kombivogn med travel system for nyfødt – ca. 4 år
- Maksimal belastningsvekt: 25 kg (sete 22 kg + varekurv 3 kg)
- Roterbare forhjul med fikseringslås
- Justerbar rygg- og fotstøtte
- Enkel sammenfolding
- Medfølgende madrassinnlegg og vindtrekk
- Zero Plus babybilstol inngår

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10108754

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 25
Høyde (cm) 102
Lengde (cm) 95
Bredde (cm) 58
Inkludert tilbehør Liggedel
Vognpose
Babybilstol
Adaptere
Anbefalt tilbehør Koppholder
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 40
Lengde sammenslått (cm) 107
Bredde sammenslått (cm) 58
Framhjul Roterbare med lås
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vendbart sete Ja
Hjultype Plast
Vekt (kg) 12