BABYZEN YOYO 2 Duovogn 6+, Aqua/Black
BABYZEN YOYO 2 Duovogn 6+, Aqua/Black
BABYZEN YOYO 2 Duovogn 6+, Aqua/Black
BABYZEN YOYO 2 Duovogn 6+, Aqua/Black
Zoom

BABYZEN

BABYZEN YOYO 2 Duovogn 6+, Aqua/Black

Fri frakt
1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

1 IGJEN
7 647 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

Barnevognen BABYZEN YOYO 2 6+ er en ultrakompakt og fleksibel sportsvogn, som kan foldes ut og sammen i en enkel håndvending, og som kan bæres på skulderen med en skulderreim – perfekt for kortere reiser og større eventyr!

YOYO 2 er ekstremt robust og lett, takket være materialene av førsteklasses kvalitet. Vognens fargetekstiltrekk er av god kvalitet, det er avtakbart og kan vaskes i maskin. Fargetekstiltrekket er egnet fra 6 måneder, og det er utstyrt med fempunktssele, en kalesje med UV-bestandig stoff og tittevindu, samt en romslig baklomme til oppbevaring av nøkler eller smokker.

YOYO 2 er verdensberømt for sin smarte sammenfoldingsmekanisme og hvor liten den kan bli. Ved å skifte ut fargetekstiltrekket, kan du veksle mellom liggedel (0+) og sittedel (6+) på chassiset. YOYO 2 gir nye muligheter for den aktive familien, den er en perfekt byvogn for storbyfamilien og superpraktisk for deg som reiser mye.

Liggedelen er trygg og komfortabel, og kan enkelt festes på chassiset. Den har en semihard base, et omsluttende fotdeksel og en pustende dobbeltmadrass for god komfort. Stoffet har god pusteevne og sørger for at barnet ditt holder riktig temperatur i vognen. Liggedelen er også utstyrt med to bærehåndtak, slik at du også kan bruke liggedelen uten chassiset.

- Kompakt design.
- Romslig varekurv.
- Sikkerhetsstropp for håndledd på styret.
- Rask og enkel sammenfoldingsmekanisme.
- Passer fra nyfødt med 0+ Newborn Pack, selges separat.
- Kan gjøres om til en søskenvogn med YOYO Connect, selges separat.

Inkludert i pakken:
- Chassis.
- Liggedel.
- Fargetrekkpakke 6+.
- Oppbevaringskurv.
- Skulderreim.
- Oppbevaringsveske.

Spesifikasjoner:
- Maksimal vekt: 22 kg.
- Maksimal vekt for varekurv: 5 kg.
- Anbefalt alder: fra 6 måneder.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909369

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.