Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black
Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black
Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black
Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black
Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black
Zoom

Petite Chérie

Petite Chérie Heritage 2 Duovogn inkl. BeSafe Babybilstol, Black/Black

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
7 001 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Heritage 2 er en stilig duovogn fra Petite Chérie, som leveres helt komplett med liggedel, sittedel, bilstoladapter og regntrekk. Dette er den perfekte vognen for det voksende barnet.

Sittedelens fempunktssele har en avrundet design og sitter behagelig mot barnets kropp. Selen kan enkelt justeres i høyden ved å trekke den opp eller ned. Vognen har en stor og romslig varekurv, laget i et slitesterkt tekstilmateriale med refleksdetaljer. Den lette aluminiumsrammen og de låsbare svinghjulene gjør det enkelt å håndtere og manøvrere vognen. Barnevognen er i tillegg utstyrt med hurtigfester, slik at du enkelt kan sette ligge- og sittedelen av og på.

Liggedelen har kviltet tekstil og vindtrekk. Den er utstyrt med en lomme på innsiden av fotenden, en myk madrass og behagelige tekstiler. Innerstoffet er laget i et mykt materiale, som skaper en lun og behagelig stemning for barnet i vognen. Sittedelen har en stor, multijusterbar kalesje med titteluke – åpne kalesjen for ekstra ventilasjon og bedre luftsirkulasjon. Med justerbar fempunktssele og vendbart sete, kan barnet ditt sitte trygt i begge trilleretninger.

For et komplett reisesystem medfølger det adaptere, som er kompatible med den medfølgende babybilstolen BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size. Dette gjør at du enkelt kan flytte det sovende barnet fra bilen til barnevognen.

- Anbefalt alder: fra nyfødt.
- Maksvekt liggedel: 9 kg.
- Maksvekt sittedel: 22 kg.

Babybilstolen BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size tilbyr barnet ditt høyeste sikkerhet og komfort gjennom hele brukstiden. Babybilstolen er utstyrt med BeSafes nyeste innovasjon – Dynamic Force Absorber i sidevingene, som øker sikkerheten og beskytter barnet ved en sidekollisjon.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size vokser med barnet i flere trinn, og du kan enkelt justere internbeltet med et lettvint enhåndsgrep. Den medfølgende ”New Born Hugger” omfavner barnet og gir økt sikkerhet. Integrert solskjerm med ventilasjon og solfaktor SPF 50+ gjør at den passer perfekt på barnevognen som reisesystem.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size er en del av BeSafes innovative bilstolkonsept Modular, bestående av en ISOFIX-base og to bilstoler – en helhetsløsning fra 0–4 år. Klikk babybilstolen og bilstolen enkelt fast på samme base. Både babybilstolen og ISOFIX-basen er godkjente i henhold til det strenge reglementet UN R129 (i-Size).

Den medfølgende stellevesken Petite Chérie Heritage 2, som er en fin, praktisk og svenskdesignet stelleveske. Vesken er romslig og har flere praktiske lommer, som bidrar til å holde alt fra bleier til nøkler og mobil på plass. Vesken lukkes med glidelås for sikker oppbevaring. Den medfølgende skulderreimen er myk og justerbar med borrelåsfeste, slik at du enkelt kan feste vesken til barnevognen – superpraktisk, da du slipper å ha med ekstra utrustning. Etter babyperioden, kan stellevesken like fint brukes som en trendy hverdagsveske.

Veskens dimensjoner: 46 x 30 x 15 cm. Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909860

Bilder fra kunde