UPPAbaby

UPPAbaby CRUZ V2 Duovogn inkl. MESA i-Size Babybilstol, Alice Pink/Jake Black

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
14 499 kr
Overvåke produkt

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

Cruz V2 er en oppdatert versjon av UPPAbaby sin sportsvogn Cruz. Vognen er strømlinjeformet, liten og hendig, uten å kompromisse på komforten. Den smarte designen og tilbehørene lar deg velge mellom flere brukskombinasjoner, slik at du kan bruke vognen i lang tid!

Sittedelen er justerbar opp til 180 grader, slik at barnet ditt kan ligge komfortabelt når det er tid for å sove, eller når hen sitter oppreist for å se seg omkring. Kalesjen er justerbar i høyden, så det blir enkelt å tilpasse etter hvert som barnet ditt blir større. Kan brukes både framover- og bakovervendt.

Liggedelen er utstyrt med en perforert madrass og madrassbeskyttelse. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin. Liggedelen oppfyller alle gjeldende krav som soveplass for lengre tidsrom, og kan derfor brukes som reiseseng. Den legges raskt sammen for enkel oppbevaring, når den ikke er i bruk. Liggedelen passer også til UPPAbabys liggedelstativ, som selges separat.

Både sittedelen og liggedelen har en stor kalesje med solbeskyttelse på SPF 50+, samt nettingpaneler for bedre ventilasjon. Vognen har dobbeltvirkende fjæring bak, og fjærbelastet fjæring foran, som gir en myk ferd på ujevnt underlag.

I denne pakken får du i tillegg med babybilstolen MESA i-Size med avtakbart spedbarnsinnlegg. Babybilstolen har et praktisk håndtak og en sidebeskyttelse som absorberer kreftene som oppstår ved en sidekollisjon, og sørger for optimal beskyttelse for barnets mest utsatte kroppsdeler. MESA i-SIZE kombinert med VISTA eller CRUZ skaper det ultimate reisesystemet når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Klikk babybilstolen direkte på chassiset uten adaptere.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Anbefalt alder for Cruz V2 Duovogn: fra nyfødt til 4 år.
Anbefalt alder for MESA i-Size Babybilstol: fra nyfødt til ca. 6 måneder.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909813

Bilder fra kunde