UPPAbaby CRUZ V2 Duovogn, Jake Black
UPPAbaby CRUZ V2 Duovogn, Jake Black
UPPAbaby CRUZ V2 Duovogn, Jake Black
Zoom

UPPAbaby

UPPAbaby CRUZ V2 Duovogn, Jake Black

Fri frakt
4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN
9 999 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

Cruz V2 er en oppdatert versjon av UPPAbaby sin sportsvogn Cruz. Vognen er strømlinjeformet, liten og hendig, uten å kompromisse på komforten. Den smarte designen og tilbehørene lar deg velge mellom flere brukskombinasjoner, slik at du kan bruke vognen i lang tid!

Sittedelen er justerbar opp til 180 grader, slik at barnet ditt kan ligge komfortabelt når det er tid for å sove, eller når hen sitter oppreist for å se seg omkring. Kalesjen er justerbar i høyden, så det blir enkelt å tilpasse etter hvert som barnet ditt blir større. Kan brukes både framover- og bakovervendt.

Liggedelen er utstyrt med en perforert madrass og madrassbeskyttelse. Trekket er avtakbart og kan vaskes i maskin. Liggedelen oppfyller alle gjeldende krav som soveplass for lengre tidsrom, og kan derfor brukes som reiseseng. Den legges raskt sammen for enkel oppbevaring, når den ikke er i bruk. Liggedelen passer også til UPPAbabys liggedelstativ, som selges separat.

Cruz V2 har en uttrekkbar kalesje med solbeskyttelse på SPF 50+, samt nettingpaneler for bedre ventilasjon. Vognen har dobbeltvirkende fjæring bak, og fjærbelastet fjæring foran, som gir en myk ferd på ujevnt underlag.

Cruz V2 er også utstyrt med høyere seterygg og lengre fotstøtte med bedre dybde, samt fempunktssele som ikke trenger å tres på nytt. Videre har den en større varekurv med lommer, større hjul med framhjulslås (med visuelle indikatorer), samt innebygd feste for det nye PiggyBack-ståbrettet.

- Kompakt sportsvognunderstell.
- Solbeskyttelse som kan dras ut og trekkes ned, SPF 50+.
- Detaljer i 100 % fullnarvskinn.
- Ekstra stor og lett tilgjengelig varekurv med 11,3 kg maksvekt.
- Vognen kan stå oppreist når den er sammenklappet.
- Sittedel som kan brukes både framovervendt og bakovervendt.
- Justerbar seterygg, justeres enkelt med enhåndsgrep.
- Justerbar kalesje.
- Teleskophåndtak.
- Liggedel som passer til barnevognene Cruz og Vista fra UPPAbaby.
- Liggedel godkjent som soveplass under hele netter.
- Allværstrekk med regntrekk, myggnett inngår.

Anbefalt alder: fra nyfødt til 4 år.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909806

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.