Baby Jogger

Baby Jogger City Sights Duovogn inkl. Cybex Aton M Babybilstol, Rich Black

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
8 037 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

City Sights er en lettstyrt duovogn fra Baby Jogger, utstyrt med en vendbar, ergonomisk sittedel og komfortabel liggedel. Den har lettrullende hjul med myk fjæring og en uttrekkbar kalesje.

Vognen har mesh-detaljer for god ventilasjon, UV-behandlet tekstil med UPF 50+, et justerbart teleskophåndtak med kunstlær og en romslig, lettilgjengelig handlekurv.

I denne pakken får du i tillegg med Cybex Aton M – babybilstolen som vokser med barnet ditt. Setet har integrert høydejustering samt uttakbart babyinnlegg, som gjør at setevinkelen for små barn kan reduseres, slik at de kan ligge så flatt som mulig. Dette reduserer risikoen for at barnets hode faller forover – noe som kan føre til pusteproblemer eller kvelning. Hodestøtten er justerbar i elleve høydeposisjoner, og det integrerte Y-beltet tilpasser seg posisjonen til hodestøtten, slik at du kan sørge for at beltet alltid justeres riktig etter barnets høyde.

– Vendbart sete.
– Maksimal vekt: 22.0 kg.
– Bøyle inngår.
– Roterbare forhjul med fikseringslås.
– Inkluderer barnevogn, liggedel, babybilstol og bilstoladaptere.

– City Sights kan kombineres med liggedel, babybilstol og ståbrett.

– Anbefalt alder: fra nyfødt til 4 år.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger, om at barn skal sitte bakovervendt opptil 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere, men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909433

Bilder fra kunde