Crescent Nordic XT inkl Stelleveske, Grey Melange
Crescent Nordic XT inkl Stelleveske, Grey Melange
Crescent Nordic XT inkl Stelleveske, Grey Melange
Zoom

Crescent

Crescent Nordic XT inkl Stelleveske, Grey Melange

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
3 909 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Crescent Nordic XT er en nett og hendig sportsvogn med en robust og gjennomtenkt design, så den skal kunne takle det nordiske klimaet.

Den komfortable sittedelen kan tilby full hvilestilling, så vognen kan brukes allerede fra 6 måneders alder. I tillegg har vognen selvsagt fempunktsbelte for sikkerhetens skyld, samt frontbøyle med sikkerhetsrem, og en stor kalesje.

Rammen på vognen har store lufthjul med kulelager, som gjør vognen godt egnet på alle typer underlag, samt fullt roterbare framhjul (med fikseringslås), så manøvreringen blir enkel og grei. På undersiden er det en romslig varekurv med god plass til alt som trengs til trilleturen.

Du får i tillegg med en enkel stelleveske som matcher din Crescent-barnevogn. Stellevesken har god plass i flere lommer, og en justerbar skulderrem. En myk stellematte inngår.

- Oppslått, H97 x B52 x L91 cm
- Fellbar ryggstøtte
- Stor kalesje
- Fempunktssele
- Svingbare framhjul med lås
- Justerbart håndtak (kneledd=
- Detaljer i syntetskinn på håndtak og frontbøyle

Klikk deg inn på respektive produkt for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 905448

Bilder fra kunde