21 resultater

Barnesko

Små barneføtter trenger å røre på seg mye i løpet av en dag. Derfor er det utrolig viktig at de utstyres med gode og funksjonelle barnesko som egner seg til den aktuelle bruken, det være seg vintersko, høstsko, vårsko, joggesko, fritidssko, gummistøvler, barnesandaler, innesko, pensko eller badesko.

Det er også viktig å huske på at sko til barn skal ha god plass til tærne. En barnesko med riktig størrelse lar barnet ditt bevege tærne fritt og uten ubehag. Man pleier å si at skoen bør ha minst 5 millimeters klaring mellom tå og skotupp. Du bør dog tenke på at føttene ikke alltid er like store, så når du kjøper sko til ditt barn bør du måle de små føttene først.

De beste barneskoene

Når man kjøper sko til barna bør man ikke inngå noen kompromisser.  Barna fortjener rett og slett gode sko. Og heldigivs kan markedet tilby dette – og det til gagns. Når det gjelder barnesko er tilbudet uendelig stort og variert, og det aller meste av det finner du her på Jollyroom.

Vi har sko til jenter og sko til gutter og selvsagt har vi sko til barn i alle aldre. Trenger du begynnersko, også kalt babysko eller lære å gå-sko, ja så har vi det, trenger du joggesko har vi det, det samme med fritidssko, sandaler, tøfler og badesko. Vi har barnesko i alle mulige stiler, med blinkende lys, morsomme motiver fra kjente Disney-filmer som Frost etc., vi har modeller med skolisser og modeller med borrelås, og selvsagt har vi barnesko med begge deler. Dessuten har vi funksjonelle og gode gummistøvler i herlige farger og med barnevennlige mønster, og er du ute etter supre barnesko med goretex har vi selvsagt det og!

Her på Jollyroom vil du ganske enkelt ikke ha noen problemer med å finne ditt barns nye sko, og hva du enn velger vil det være fra et av våre gode varemerker du som forelder virkelig kan stole på, f.eks. Little Champs, Playshoes, Kavat, Didriksons, Viking og Crocs, bare for å nevne noen få. Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven