85 resultater

1/2Neste

Gå sommeren i møte med sandaler og flip-flops

Sommeren er mange barns favorittårstid, og det med god grunn! For hva er vel egentlig bedre enn is, sommerferie, og lange dager hvor man kan løpe rundt og leke med vennene sine? Dog er det slik at når solen skinner, ja, så kan de små tottelottene raskt bli veldig varme i et par lukkede joggesko. Derfor er det spesielt heldig at det finnes et hav av sommersko til barn – særlig sandaler – når man skal ut og leke i solskinnet! Med et par gode sandaler som sitter godt på foten får tærne godt med luft, og når man skal på jakt etter et par flotte barnesandaler kan det være lurt å se etter noen med borrelås, slik at barna kan ta dem av og på uten foreldrenes hjelp.

Finn de beste sandalene til ditt barn

Det er viktig at de nye sandalene passer til barnets behov, og nettopp derfor har Jollyroom et stort utvalg med mange forskjellige modeller, farger og designs, så dere kan finne et par som passer utmerket til ditt barn. Vi har barnesandaler og flip-flops som man kan leke i i timevis fra merker som Pax, Crocs, og Superfit som alle er kjente for deres gode kvalitet, og med vår prisgaranti kan du være sikker på at du får barnas nye sommersko til den beste prisen online! Vi tilbyr naturligvis også fri retur, slik at dere kan prøve skoene i ro og mak hjemme i stuen og være helt sikre på at dere har valgt riktig størrelse.

God sommer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven