13 resultater

Gummistøvler til barnas aktiviteter

Å hoppe i sølepytter uten å bli våt på beina, dét er lykke det! Gummistøvler er et must for barn som elsker å herje utdendørs, og det praktiske fottøyet kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Med føttene godt beskyttet mot vann og gjørme kan barnet ditt være med å plukke blåbær i skogen, eller stå i vannkanten noen timer og oppleve fiskelykken med familien.

I et hav av muligheter er det ikke lett å vite hvilken gummistøvel du skal kjøpe til ditt barn. Det kommer an på hva barna liker, og når og hvor støvlene skal brukes. Om sommeren holder det kanskje med noen lave gummistøvler når barnet ditt bare skal over til naboen, men om høsten kan det lønne seg med noe høye regnstøvler, som beskytter føttene ekstra godt i de dype vanndammene. Uansett vær og vind har vi et stort utvalg av både vanlige og fôrede gummistøvler til små føtter. I mørkets tider er det viktig å huske at barn fort blir usynlige, og hvor viktig det er med refleks. Derfor kan det være en god idé å anskaffe et par gummistøvler med refleks, eller feste reflekser på støvlene selv, slik at ditt barn kan ferdes trygt ute også når solen har gått ned.

Velg de beste gummistøvlene

Det er viktig at alle ditt barns behov dekkes av gummistøvlene du kjøper. Nettopp derfor har vi hos Jollyroom satset på et såpass stort sortiment av modeller, farger og design slik at du kan finne akkurat det som passer til ditt barns bruk. Vi har gummistøvler fra kjente merker som Viking, Crocs, Nordbjørn og Didriksons som alle tilbyr ulike gummistøvler, og med vår prisgaranti kan du alltid være sikker på at du får dem til den beste prisen på nettet. Vi tilbyr naturligvis fri retur på gummistøvlene, slik at ditt barn kan prøvde dem og du kan være trygg på at du har valgt riktig størrelse.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven