Gummistøvler

Ingenting er som å se et barn ta løpefart og hoppe ut i en diger søledam! Hos oss finner du mengder av fargerike og solide støvler som tåler ellevill utelek og holder barnas føtter tørre og varme. Velg blant fôrede og ufôrede gummistøvler fra kjente varemerker som Didriksons, Viking, Tretorn og Crocs.

Gummistøvler til barnas aktiviteter

Å hoppe i sølepytter uten å bli våt på beina, dét er lykke det! Gummistøvler er et must for barn som elsker å herje utdendørs, og det praktiske fottøyet kan brukes i mange forskjellige situasjoner. Med føttene godt beskyttet mot vann og gjørme kan barnet ditt være med å plukke blåbær i skogen, eller stå i vannkanten noen timer og oppleve fiskelykken med familien.

I et hav av muligheter er det ikke lett å vite hvilken gummistøvel du skal kjøpe til ditt barn. Det kommer an på hva barna liker, og når og hvor støvlene skal brukes. Om sommeren holder det kanskje med noen lave gummistøvler når barnet ditt bare skal over til naboen, men om høsten kan det lønne seg med noe høye regnstøvler, som beskytter føttene ekstra godt i de dype vanndammene. Uansett vær og vind har vi et stort utvalg av både vanlige og fôrede gummistøvler til små føtter. I mørkets tider er det viktig å huske at barn fort blir usynlige, og hvor viktig det er med refleks. Derfor kan det være en god idé å anskaffe et par gummistøvler med refleks, eller feste reflekser på støvlene selv, slik at ditt barn kan ferdes trygt ute også når solen har gått ned.

Velg de beste gummistøvlene

Det er viktig at alle ditt barns behov dekkes av gummistøvlene du kjøper. Nettopp derfor har vi hos Jollyroom satset på et såpass stort sortiment av modeller, farger og design slik at du kan finne akkurat det som passer til ditt barns bruk. Vi har gummistøvler fra kjente merker som Viking, Crocs, Nordbjørn og Didriksons som alle tilbyr ulike gummistøvler, og med vårt prisløfte, kan du alltid være sikker på at du får dem til den beste prisen på nettet. Vi tilbyr naturligvis fri retur på gummistøvlene, slik at ditt barn kan prøvde dem, og du kan være trygg på at du har valgt riktig størrelse.