Sengesett

Her finner du et herlig utvalg med sengesett til alle typer barnesenger, det være seg juniorseng, sprinkelseng, barnevogn eller vugge! Dette er gode og ikke minst rimelige pakkedeals med dynetrekk og putetrekk, samtlige fra ansette merker som BabyDan, Färg & Form, NG Baby og mange fler. Når det gjelder farger og mønstre vil du se at utvalget er legio også der! Ta en titt da vel!

Gode sengesett til barn og baby

Akkurat som barna må ha gode møbler og senger på rommene sine må de også ha godt sengetøy. Man kan satse på stilrene sengesett med lekre mønstre som fungerer i både barnas og de voksnes øyne, eller man kan fire litt på kravene og la de små bestemme selv, i hvilket tilfelle man gjerne ender opp med Star Wars-sengesett, Frozen-sengesett eller lignende – og er ikke det bra da, det er jo barnas rom, tross alt!

Massevis av sengesett til barnesenger av alle slag i Nordens største online-sortiment

Som Nordens største leverandør til barn & baby er det klart vi på Jollyroom også har et bredt og stort utvalg av sengesett til barna. Her vil du finne sengesett til barnevogn og vugge, sengesett til sprinkelseng og sengesett til juniorseng, og du vil finne dem med lekre mønstre og i fine farger. I tillegg har vi naturligvis sengesettene med barnevennlige motiver fra kjente barnefilmer og serier som Star Wars og Frost.

Merkene vi fører her på huset er naturligvis av slaget du virkelig kan stole på. Vi har sengesett fra BabyDan, NG Baby og Sebra samt mange, mange fler!

Om du er ute etter annet tilbehør til barnesengen, ta gjerne en titt på det øvrige sengetøy-sortimentet vårt. Her vil du finne myke og beskyttende sengekanter til å feste i sprinkelsengen, plastlaken og mye mer! Selvsagt har vi også alt annet dere behøver til barnerommet, som herlige barnelamper, oppbevaringsløsninger og så videre! Velkommen inn!