Sengekanter

Her ser du vårt herlige utvalg av myke og omsluttende sengekanter til barnesengen. Disse kantene er tilgjengelige i ulike størrelser; til sprinkelsengen, slå den lille slipper å slå seg mot eller bli sittende fast mellom sprinklene, samt til vugger og bedside cribs. Vi har sengekanter med massevis av forskjellgie mønstre og fine motiver, samtlige av dem fra gode merker og med høyst rimelige priser!
32 resultater.

Myke og beskyttende sengekanter til sprinkelsengen

Hender det at babyen din slår seg mot sprinklene i sprinkelsengen? Eller blir sittende fast mellom dem ? I så fall kan en myk og omsluttende sengekant være tingen for dere! Dette er praktiske og beskyttende innlegg du enkelt knyter fast på innsiden av sprinklene. Sengekantene er fylt med godt og fast skum og er trukket med lekre tekstiler med fine farger og barnevennlig mønstre!

Massevis av sengekanter til babyen her på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi massevis av beskyttende og dekorative sengkanter til sprinkelsengen. Vi har Sebra sengekanter og BabyDan sengekanter, og selvsagt sengekanter fra masse andre merker, for eksempel Färg & Form og Alice & Fox!

Om du er ute etter et godt sengesett i stil med sengekanten har vi selvsagt det også. Her på huset har vi faktisk alt småbarnsfamilien kan tenkes å behøve – fra stilige barnemøbler og praktiske oppbevaringsløsninger til barnerommet til morsomme barnelamper og barnesenger!

Det beste av alt er at når du handler her på Jollyroom, gir vi deg et prisløfte! Slik kan du være helt sikker på at du har fått varen din til den beste prisen som er å oppdrive online!

Happy shopping!