Du er kanskje også interessert i

Doomoo Basics Liggestøtte Smal
Doomoo Basics Liggestøtte Smal
Doomoo Basics Liggestøtte Smal
Zoom

Andre kjøpte også

Du er kanskje også interessert i

Doomoo

Doomoo Basics Liggestøtte Smal

Nyhet
2 IGJEN
2 IGJEN
399 kr
Legg i handlekurven

CMS_kampanj_GameOn_NO.png

  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En smal og praktisk liggestøtte fra Duumoo Basics. Liggestøtten er myk og lett hellende som en madrasspute, med to sidestøtter for å holde babyen trygt på rygg og forhindre at hen ruller over på magen. Hellende liggestilling anbefales for å forenkle barnets lufttilførsel ved tett nese, oppkast, øreverk, forkjølelse eller andre pusterelaterte infeksjoner, samt forbedrer fordøyelsen.
Liggestøtten er laget av trykkavlastende Memory Foam for å minske risikoen for hodeskalle-skjevheter. Memory Foam er et høykvalitets-skum som husker hodets runde form. Barnet fødes med myk, formbar hodeskalle, og om barnet ligger på hardt underlag og/eller enformig underlag kan barnet utvikle hodeskalle-asymmetri.

Yttertøyets hoveddel er av 3D-mesh, et materiale som kan puste for at babyen ikke skal bli for varm, og det minsker risikoen for kvelning. Hele overtrekket er vaskbart i maskin på 40 grader, og kan tørketromles på lav varme.
Sidestøtten reguleres med borrelås etter den voksende babyen, og gjør så barnet kan ligge trygt på rygg uten risiko for å rulle over på magen. Sidestøtten anbefales fra nyfødt opp til 6 måneder. Etter barnet begynner å reise seg opp selv, tas sideputene bort, og liggestøtten kan brukes som en behagelig memory foam-pute i flere år.

Art: 10099594

Produktspesifikasjon

Materiale Overtrekk: 100 % polyester, behandlet med polyuretan.
Fyll: 100 % polyuretan (memory foam)
Høyde (cm) 5
Lengde (cm) 43
Bredde (cm) 30
Vask Maskinvask
40°C

Andre kjøpte også

Du er kanskje også interessert i