Reisesenger

Planlegger dere en ferietur med barna? Vi har knallgode og praktiske reisesenger til barna, fra gode merker som Beemoo, 2ME og BabyBjörn med flere. Disse sengene fungerer også ypperlig som ekstra- eller gjesteseng i hjemmet. Ta en titt, vi har garantert det familien trenger her! Vi har også de ekstra stilige reisesengene om du skulle ønske det, med stellebord som kan legges oppå sengen for et superpraktisk bytte. Hvor genialt du vil ha det, er opp til deg. At prisene er rimelige sier seg selv.
18 resultater.

Reisesenger til de minste

Planlegger dere en ferietur for familien? I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del. Å bruke reisesengen som en ekstra gjesteseng i hjemmet er det heller ikke noe i veien for!

Utrolig godt utvalg av reisesenger hos Nordens ledende aktør innen barn & baby

Her på huset har vi massevis av gode og sikre reisesenger til barna. Vi snakker virkelig et variert utvalg av reisesenger her. Felles for dem alle er dog at de er nettopp gode og trygge, og at de leveres fra merker du kjenner igjen og kan stole på, for eksempel BabyBjörn, Hauck og BBGG, bare for å nevne noen ganske få! I tillegg har vi selvsagt gode ekstramadrasser til reisesengen, for den som foretrekker det.

Om det er annet dere trenger til reisen, eller til hverdagen for den saks skyld, ta gjerne en titt i vår babyutstyr-kategori. Her vil dere finne massevis av gode bæreseler, bæresjal, bæremeiser og vippestoler – alle sammen gunstige ting å ha med seg til den lille når dere er på på tur og besøk!

Happy shopping!