Juniorsenger

En barneseng trenger ikke bare å være en barneseng – i alle fall mener veldig mange barn det, spesielt når de har blitt fem-seks år gamle og oppover! Dette tar vi på Jollyroom på stort alvor og har derfor sørget for å ha massevis av morsomme juniorsenger med ulike former (brannbil, racerbil, båt etc, etc)! I tillegg har vi selvsagt klassiske og nøytrale juniorsenger, om man vil holde det litt stilrent, tross alt, der inne på barnerommet. Det er bare å titte litt folkens, vi har rimelige priser!

Juniorsenger

9 resultater.

Juniorsenger av alle slag for et barnevennlig og fint barnerom

En barneseng trenger ikke bare å være en barneseng – i alle fall ikke om man spør barna selv! Og heldigvis for dem finnes det da også et herlig utvalg av fantasifulle barnesenger i juniorseng-kategorien. Det er juniorsenger formet som brannbiler, racerbiler og båter, alle sammen perfekt egnet til både soving og lek. I tillegg er det så klart mulig å få tak i mer «voksne» og stilrene juniorsenger med et mer klassisk snitt!

Massevis av juniorsenger i Jollyrooms online-utvalg

Akkurat som vi har et utrolig utvalg av barnesenger rent generelt her på huset, har vi selvsagt også et supert utvalg av juniorsenger. Vi har juniorsenger fra alle de merkene du kjenner igjen og stoler på, som KidKraft, Troll og BabyDan, bare for å nevne noen ganske få. Og best av alt, kjøper du juniorsengen her hos oss får du et prisløfte! Slik kan du føle deg sikker på at du har fått ditt barns juniorseng til den beste prisen online!

Om du i tillegg til juniorsengen vil style opp barnerommet med litt annet smått og godt, ikke nøl med å sjekke ut vårt øvrige utvalg til barnerommet. Her vil du finne alt fra supre barnelamper og alt mulig av barnemøbler til lekkert og barnevennlig sengetøy!