191 resultater

1/4Neste

Gulvtepper til barnerommet

Når man innreder barnerommet må man ikke glemme gulvteppet. Et lekkert gulvteppe er en avgjørende detalj for rommets stemning. Siden det tross alt er barn som skal holde til der inne kan det også være lurt å satse på et gulvteppe med fine farger og kanskje et barnevennlig motiv, et trafikkmønster, for eksempel, så kan de små bruke gulvteppet i leken også!

En annen ting som er fint med gulvtepper på barnerommet er at det ikke blir så kaldt for de små føttene. Om man ikke er så redd for gulvteppet sitt kan man jo også bruke det som beskyttelse for gulvet da barna skal male eller holde på med lignende sølete ting – noe de fleste barn jo elsker!

Godt utvalg av gulvtepper til barnerommet hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt utvalg av gulvtepper til barna. Vi har gulvtepper i alle størrelser og med alle typer designs, farger og mønstre. Vi har stilfulle tepper, myke bomullstepper og gulvtepper med morsomme og barnevennlige mønstre og motiver, alt sammen fra gode merker som Sebra, Form Living, Minitude og Kids Concept, for bare å nevne noen ganske få. Det er bare å dykke ned i det store utvalget, vi er sikre på at dere finner noe som passer hjemme hos akkurat dere!

Husk også på at du har prisgaranti når du handler på Jollyroom. Dette betyr at du kan føle deg sikker på å ha fått gulvteppet ditt til nettets beste pris.

Ta også en titt på vårt øvrige sortiment til barnerommet. Her vil dere finne barnemøbler av alle slag, praktiske oppbevaringsløsninger, lekker og barnevennlig belysning og massevis av annet!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven