Sakkosekker & Puffer

Med en saccosekk eller to gir du barnerommet det lille eksra stilmessig, og får gode sittemøbler på kjøpet. Vi har et fint utvalg av saccosekker i både stilsikre og mer barnevennlige og morsomme designs, alle fra gode merker.
29 resultater.

Sakkosekker og puffer til barnerommet
Sakkosekkens historie strekker seg helt tilbake til 60-tallet, men de originale og morsomme sittemøblene har i de siste tiårene blitt stadig mer populære i Norge. Og det er jo ikke så rart, for hva er vel deiligere enn å slippe seg ned i en myk og god sakkosekk, fylt med isoporkuler som former seg fint etter kroppen? Spesielt for barna, er dette selvsagt morsomt. Med en sakkosekk på barnerommet, gir du ikke bare de små et fint møbel å sitte i, sakkosekken blir jo en riktig så stilig innredningsdetalj også!  

Finn det nye sittemøbelet til barnerommet på Jollyroom
Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av herlige sakkosekker og puffer. Her snakker vi modeller fra markedets mest populære og gode varemerker, som Petite Déco, MYroom, Bloomingville, Minitude og mange flere! Vi har sakkosekker og puffer i alle slags mulige farger og mønstre, som passer både gutter og jenter i alle aldre. Ja, vi tør faktisk love at du vil finne sakkosekken eller sittepuffen akkurat ditt barn kommer til å elske!