Vinterklær

Ingen sesong er vel egentlig morsommere for barna enn vinteren, med all den herlige utendørsleken den fører med seg. Samtidig skal man passe på å kle barna skikkelig. Formodentlig er det nettopp derfor du har klikket deg hit inn, og bra er det! Her vil du nemlig finne alt barnet ditt kan tenkes å behøve av vinterklær. Vi snakker gode vinterjakker fra ditto merker, parkdresser fra kvalitetsmerker som Didriksons, skibukser i alle mulie modeller og spesielle sett med skiklær til alpinferien!
19 resultater.

Gode og funksjonelle vinterklær til barna når kulda setter inn

Her oppe i nord blir det oftest kaldt om vinteren – og ikke sjeldent til og med ekstremt kaldt! Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn. For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig. En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Man bør heller ikke glemme undertøyet. Gode sett med ullundertøy, fleecegensere, ullgensere etc. hører med i barnas vintergarderobe. Ja, man kan sågar si at man som forelder her oppe i nord blir noe av en ekspert på vinterklær for barn!

Nordens største online-utvalg med vinterklær for barn på jollyroom.no

I Jollyrooms klessortiment for barn tør vi garantere at du vil finne alt hva barnet ditt kan tenkes å behøve av vinterklær. Her har vi vinterjakkene og vinterdressene fra de gode og populære merkene du kanskje kjenner igjen, som Didriksons, Reima og Mini A Ture, og vi har skibukser, luer, votter, hansker, fleecehalser, ullhalser, ullundertøy og fleeceundertøy, for ikke å glemme vinterskoene!

Vi har rett og slett det den norske barnefamilien trenger når det kommer til vinterklær til de små!

Verdt å merke seg, er også at du som kunde hos Jollyroom får et prisløfte når du handler, og dessuten fri retur på klær og sko!

For en full oversikt over Jollyrooms klessortiment til barn i alle aldre, sving innom hovedkategorisiden. Her har vi virkelig alt av barneklær, til barn i alle aldre og til alle årstider: regntøy, bodyer, barnebunader, you name it!