Vinterdresser

Med en god vinterdress, gir du barnet ditt muligheten til å kunne leke uhindret utendørs hele vinteren igjennom! Her på Jollyroom har vi et uslåelig utvalg av gode og funksjonelle vinteredresser for barn i alle aldre!
331 resultater.

Viktig med en god vinterdress til barnet
De fleste foreldre – og naturligvis absolutt alle barn – er nok enige om at utendørsleken, den skal under ingen omstendigheter måtte begrenses, selv ikke i sprengkulda! Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Og med en god vinterdress til barna er faktisk veldig mye gjort. En vinterdress bestående av gode funksjonsmaterialer som både ventilerer og varmer lar barnet ditt leke uhindret utendørs når kvikksølvet har krøpet godt under nullpunktet. Og heldigvis bugner da også markedet av gode vinterdressser og parkdresser til barn. Men bli nå ikke altfor ivrige – husk at barna trenger godt undertøy i tillegg! Og ditto vintersko, og votter og luer!

Vinterdresser til barn på Jollyroom.no
I Jollyrooms suverene online-sortiment, som faktisk er Nordens største, finner du naturligvis alt du kan tenke deg av vinterdresser til både barn og baby. Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, ReimaLindberg og mange, mange fler. Flere av disse vinterdressene har blitt kåret til best i test, og så fort du har bestilt en av dem fra oss tar det bare et par dager før du kan hente den på posten!

Og ikke glem at du får et prisløfte her på Jollyroom. Så når du har kjøpt f.eks en Reima vinterdress eller hva om helst annet, kan du føle deg helt trygg på at du har fått den til nettets beste pris.