Lindberg

Lindberg Anorak Vinterdress, Navy

Fri fraktFestpriser-11%
10 IGJEN
Trustpilot
VELG STØRRELSE
VELG FARGE: Blå/Svart
10 IGJEN
999 kr 1 119 kr Du sparer: 120 kr (-11%)
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Kjøp dette produktet og få fri frakt!

Gjelder alt i kategoriene Barneklær, Barnesko, Mammaklær og Sportsklær . Fraktkostnaden trekkes automatisk fra i kassen.

Vi fyller 13! Feir bursdagen vår ved å kjøpe dette og masse andre produkter til en skikkelig festpris. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Anorak er en smidig og funksjonell vinterdress fra Lindberg. Den er laget av et slitesterkt polyestermateriale, og har et varmt nylonfôr, en lang og en kort glidelås foran, samt en romslig lomme på magen.

Vinterdressen er myk og elastisk, med høy vanntetthet og god pusteevne, slik at barnet ditt holder seg varmt og tørt i allslags vær. Ekstra forsterket materiale over knærne og i ryggen, justerbare håndledd, tøystrikk med tommelhull, snølås, fotstropper og en avtakbar hette, gjør at Anorak-dressen passer like godt til vanlig utelek som i skibakken.

Anklene kan også åpnes ytterligere med en glidelås, for enkel av- og påkledning av sko. Flere refleksdetaljer sørger for barnets sikkerhet i vintermørket.

Art:  10128154

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Pusteevne (g/m²/24 h) 6000
Egenskaper Teipede sømmer
Refleksdetaljer
Fri for fluorkarboner
Avtagbar hette
Vanntett
Fotstropper
Materiale 95 % polyester, 5 % elastan.
Flourkarbonfri, økologisk impregnering (Rudolf Bionic Eco finish).
Vask Maskinvask
40°C
Vannsøyle (mm) 15 000

Prishistorikk

Mangler data

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Trustpilot