Softshelljakker

En softshelljakke gir god beskyttelse mot fukt og vind uten at det går på bekostning av ventilasjon og bevegelsesfrihet. Hos oss i Jollyroom kan du velge mellom flere rimelige softshelljakker for store og små, perfekt for massevis av utelek!
174 resultater.

Hva er en softshelljakke?

En softshelljakke er et plagg som passer for flere årstider og forskjellig vær. Disse allsidige jakkene er lettere enn en vinterjakke, men kraftigere enn en skalljakke, og er laget for å gi den perfekte balansen mellom varme, pusteevne og mobilitet. De største forskjellene er at en softshelljakke ikke bare er vannavstøtende og vindtett, den er også fleksibel og har et innvendig isolerende fôr. En jakke i softshell er det perfekte valget for aktive barn som elsker å klatre, hoppe og løpe. Vi i Jollyroom tilbyr softshelljakker til barn, i forskjellige farger og mønstre slik at du kan velge en jakke som er like motstandsdyktig og fleksibel som den er stilig.

 

Hvilket vær passer en softshelljakke?

Når det kommer til funksjonelt yttertøy, er en softshelljakke av høy kvalitet et uslåelig valg. Disse jakkene er designet for å tåle en rekke værforhold, og er perfekte for familier som liker å være utendørs, uansett vær. Siden alle softshelljakker har et DWR-belegg som hindrer vann i å trenge inn i tøyet like lett, kan barnet ditt nyte dagen ute uten å måtte bekymre seg for plutselige vindkast eller regnbyger som kan forstyrre leken. Softshelljakker har også et mykt, isolerende lag som gir ekstra varme på kjøligere dager. I en softshelljakke finner du den perfekte følgesvennen for alt fra fotturer i fjellet til tåkete morgenøkter på lekeplassen.

 

Når bruker du en softshelljakke?

Når bør barnet ta på seg softshelljakken? Svaret er enklere enn du kanskje tror. Fra vårens første kjølige bris til høstens sterkere vind, er en softshelljakke et uunnværlig valg for barnets utendørsaktiviteter. På dager når en fullverdig vinterjakke blir litt for mye, men en sommerjakke ikke er nok, er softshelljakken det perfekte mellomalternativet. Den er perfekt for energiske friminutter, helgeturer eller rett og slett som et ekstra varmende lag over skoleklærne. Mange softshelljakker har også avtagbare hetter og elastiske mansjetter, slik at de kan tilpasse seg de stadig skiftende værforholdene.

Hos Jollyroom forstår vi behovet for slitesterke og komfortable barneklær som tåler elementene samtidig som de holder tritt med lekens energi og bevegelse. Vårt utvalg inkluderer toppmerker som Icepeak, Didriksons, Lindberg og Hummel, som spesialiserer seg på å lage utendørsklær av høy kvalitet til dine små. Vi har også trendy alternativer fra Nordbjørn og Petite Cherié Atelier i en rekke farger og mønstre, slik at du alltid kan finne noe til barnet ditt. Husk at den beste tiden å bruke en softshelljakke er når barnet ditt trenger et beskyttende lag mot vind og lett regn, uten at går på kompromiss med stil eller fleksibilitet. Jollyroom har det du trenger til alle årstider og alle eventyr.