32 resultater

Skalljakker – funksjonelt og praktisk yttertøy til barna

Godt yttertøy til barna er alfa og omega her i Norden, og det gjelder ikke bare om vinteren heller. I mellomsesongene, høsten og våren, må man også få på de små gode klær som er lette å bevege seg i og som holder dem tørre og varme. Men det er jo ikke så lett nettopp i disse årstidene, siden været skifter så fælt! Men med en skalljakke løser dere dette uten problemer. Med en skalljakke er det bare å fylle på med  underklær i samsvar med været – superenkelt!

Gode skalljakker til barna på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi alt barna dine kan tenkes å trenge av yttertøy. Her vil du finne gode vinterdresser fra ditto merker, som Didriksons, Reima, 8848 Altitude og mange fler, liksom du vil finne vinterjakker, luer og votter, barnesko – og skalljakker! Her er det bare å plukke med seg en skalljakke i foretrukket design og farge, og med det sikre ditt barns uhemmede utendørslek – uansett vær!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven