God deal!

Reima Anise Softshell Jakke, Bright Red

439 kr
Velg størrelse
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • Kjøp nå, betal om 14 dager
  • Alltid fri retur på klær & sko

Beskrivelse

Anise er en lett vår- og høstjakke fra Reima. Laget av vind- og vanntett polyester med god pusteevne, netting-fôr og smussavvisende overflatebehandling. Alle sømmer er tapede. Overflatebehandlet med fluorkarbonfri i BIONIC-FINISH®ECO.

Jakken er utstyrt med en avtagbar og justerbar hette, justerbar underkant, tøystrikk i ermende og to sidelommer med glidelås. Fra størrelse 104 og oppover finnes også en lomme med trykknapper for en ReimaGO®-sensor og en indre brystlomme.

- Vannsøyle 8000 mm
- Pusteevne 7000g/m²/24h
- Tapede hovedsømmer
- Smussavvisende overflatebehandling
- Innsvingt modell
- Avtagbar hette
- Fri for fluorkarboner

Materiale: 100 % polyester.
Art: 729853

Varemerke

Reima

Jollyroom har et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og dresser til regnklær. Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Vannpytter, is, sand eller leire skal ikke sette en stopper for barnas lekelyst. Reimas produkter er lenge kjent for å ligge i forkant når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Alle produkter testes og godkjennes dessuten av verdens mest oppriktige og ekte testpanel: barna selv!

Se mer fra Reima »