138 resultater

1/3Neste

Funksjonalitet og lekker design

For en herlig følelse det er å pakke ned favorittklærne i en lekker koffert for sommerens reiser, og hva er vel bedre enn å ha en koffert som ikke bare oppbevarer klærne på reisen men også er en praktisk reisevenn for barnet ditt! Med plass til alt av utstyr som trengs under en reise, som klær, toalettsaker, og også leker selvfølgelig, er det jo ekstra praktisk å kunne bruke kofferten som et flott fremkomstmiddel på flyplasser der man gjerne må gå lengre strekninger, eller ha noe å sitte på i lange køer. Men det er jo ikke alltid nødvendig med en barnekoffert når man skal forlate hjemmet, iblant holder det kanskje med en stilig utformet barneryggsekk som har akkurat passe plass til matpakke og en ekstra genser for en tur i parken, eller kanskje en gympose er det som skal til for en vellykket tur på stranden med badetøy og et håndkle.

Et stort høydepunkt i barndommen er å få sin helt egne skolesekk. Å få velge farger og mønster helt selv, og bære den stolt på første skoledag er en følelse man sent glemmer. Det er dog lurt å tenke på hva en skolesekk gjerne brukes til, slik at man er sikker på at den har den plassen som trengs for å kunne brukes en god tid fremover.

Noe for enhver

Enten dere er på jakt etter en ny koffert, skolesekk, en vanlig ryggsekk til barnet eller kanskje en sekk som også kan brukes som en kosete venn, så har vi det. Men vi på Jollyroom liker å kunne gi dere valgmuligheter, så vi har også skuldervesker, toalettmapper og flotte trillekofferter med flere bruksområder enn bare oppbevaring.

Vi har selvfølgelig artige matbokser og drikkeflasker også som passer perfekt i de flotte veskene og ryggsekkene. Så her er det bare å pakke sekken og ta en utflukt med familien!

Med en mengde ulike varemerker som Smallstuff, Beckmann, JaBaDaBaDo og Trunki er vi ganske sikre på at deres nye favoritt ligger blant våre produkter. Og ikke glem at vi har prisløfte så du alltid kan være sikker på at du får den beste prisen online!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven