Ergobag

Ergobag Prime SleighBear Glow Ryggsekk 20L, Purple Ice Flowers

3 for 2Fri frakt
8 IGJEN
VELG FARGE: Lilla
8 IGJEN
1 329 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Kjøp 3, betal for 2! Du får den billigste varen på kjøpet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Praktisk skolesekk fra Ergobag i fargen lilla.

Ergobag skolesekk har en helt fast bunn, og et ryggparti som gir ergonomisk støtte. Ryggpartiet kan også justeres etter barnets høyde, slik at sekken vokser i takt med barnet og kan brukes i mange år. De polstrede skulderremmene kan justeres i lengden, og etter hvor høyt man ønsker at sekken skal sitte på ryggen. Det er også en justerbar brystspenne og et hoftebelte, som kan tas bort om det er ønskelig.

Sekken kan åpnes med en magnetisk spenne som skyves til siden. På innsiden kan sekken stenges med snøring. Det er en stor lomme på innsiden av ryggsekken, med vattert rom-inndeling som kan tas ut. På fremsiden er det en liten lomme som åpnes med glidelås, og som har holder for vannflaske. I fliken øverst er det også en lomme med glidelås, og om du kjøper med regntrekk kan dette festes til lommen. En annen smart detalj er håndtak på toppen av sekken som finnes både på innsiden og utsiden, slik at den kan henges opp på en krok både når den er åpen og lukket.

Sekken er fylt med praktiske reflekser, slik at barnet blir sett fra alle vinkler. Du kan dekorere sekken og tilpasse den til barnets egne stil, ved å bytte ut de to merkene som er festet med borrelås.

Materialet i Ergobagproduktene er laget av 100% gjenvunnet plast fra PET-flasker, og har PFC-fritt belegg som både er skitt- og vannavstøtende.

Art:  10154489

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Gjenvunnet materiale
Dybde (cm) 22
Høyde (cm) 35
Volum 20 liter
Bredde (cm) 25
Vekt (kg) 1,1

Prishistorikk

Mangler data