Beckmann

Beckmann Classic Ryggsekk Sett 22L, Unicorn

Fri frakt
2 IGJEN
VELG FARGE: Flerfarget
2 IGJEN
1 499 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

NO_DK_CMS_varumärke_produktvyn_Beckmann.png

Beskrivelse

Et praktisk sett med ryggsekker fra Beckmann. Her får du en ryggsekk på 22 liter, en ryggsekk på 12 liter, og to pennaler i ulike størrelser. Settet matcher i farge og mønster.

Den store ryggsekken har et stort hovedrom, og en mindre ytterlomme på framsiden. I hovedrommet har man separate lommer til matboks og nettbrett. Sekken er laget av vannavstøtende material, men har også et innebygg regntrekk i lokket, som er enkelt å ta ut om det skulle begynne å regne.

Ryggsekken er anatomisk designet, med innvendig komprimering som drar tyngden til baksiden, og legger vekten på hoftene. Den vatterte ryggen med god ventilasjon, bidrar til komforten. De justerbare skulderremmene, brystremmen og hofteremmen, gjø det enkelt å tilpasse ryggsekken til akkurat ditt barn.

Den lille ryggsekken kan brukes separat, eller festes bak på den store sekken. Også den mindre sekken har et stort hovedrom og en mindre ytterlomme, samt justerbare skulder-, bryst- og hofteremmer.

De to pennalene har god plass til skrivesakene barna trenger på skolen. I det store pennalet, får man dessuten med blyanter, fargetusjer, linjal og viskelær.

Art: 10060065

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Egenskaper Vannavstøtende
Refleksdetaljer
Dybde (cm) 25
Høyde (cm) 37
Bredde (cm) 24
Volum 22 l