Badedrakter & Bikinis

Nyt både bading og svømmetrening, med en behagelig badedrakt eller bikini! Vi har mengder av badedrakter og bikinier til barn. Velg blant flotte modeller med nydelige detaljer og klorresistente svømmedrakter med god bevegelighet.
269 resultater.

Bikinis og badedrakter til alle små badeløver
Det finnes vel ingenting som er herligere enn å endelig kunne ta på seg badetøyet, og løpe ut i bølgene på en varm sommerdag? Nå til dags er også barnas badetøy mer enn bare en badedrakt med god komfort. Barna kan velge mellom stilige badedrakter, med fargerike mønstre eller motiver av prinsesser og kjente figurer, og søte barnebikinier med rysjer og fine designs. Materialene er svært komfortable, både når de er tørre og våte, og de har gjerne god stretch, som er lett å bevege seg i. Det er dessuten mer og mer vanlig at badedrakter og bikinis for barn er laget av materialer med solfaktor, som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Det er altså ingenting som står i veien for at man finner en badedrakt eller bikini som barna synes er fin, og som samtidig møter de voksnes krav til kvalitet og funksjon.

Finn badesesongens badedrakter og barnebikinis hos Jollyroom
Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av fargerike badedrakter og søte bikinier til barna. Du finner alt fra sportslige modeller, som passer til svømming i svømmehallen, og mønstrete badetøy med UV-beskyttelse, som passer til lek og moro på stranden. Gjør dere klare for sommersesongen, og handle badedrakter og bikinis fra merker som Hummel, Disney og Swimpy, her hos oss!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby, og kompletter med praktiske og komfortable badesko, redningsvester, UV-klær til både små og store barn!