22 resultater

Ullbodys og ulldresser til høst, vår og vinter

Om vinteren eller i mellomsesongene, våren og høsten, er ullklær et svært godt alternativ til barna. Med en ullbody eller en ulldress under ytterklærne kan de små ha perfekt kroppstemperatur uansett aktivitetsnivå – ja for så super er jo ullen med sine unike temperaturregulerende egenskaper!

Massevis av ullbodys og ulldresser til barn i Jollyrooms online-butikk

I Jollyrooms kleskolleksjon på nett er gode ullklær til barna et selvsagt innslag. Her har vi alle typer av ullklær: ullundertøy, ulluer, ulltrøyer – og ullbodys og ulldresser. Hos oss finner du garantert ullbodyen eller ulldressen akkurat ditt barn trenger. Her har vi herlige ullbodyer og ulldresser fra gode og pålitelige merker som Joha, Devold og CeLaVi, bare for å nevne noen ganske få! I tillegg har vi naturligvis alt annet av funksjonsklær til barna, som fleeceklær, vinterdresser, jakker, sko – og så videre!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven