Barnas vinterhabitt er ikke komplett før dere har tilbehøret i hus. Vi har et stort utvalg av godt ulltilbehør til barnas utelek. Her har vi ulluer, votter, praktiske halser og så videre, til barn i alle aldre!
32 resultater.

Utstyr de små med ullsokker og ulluer i vinterværet
Når kulda biter er det viktig å kle på barna skikkelig, så de ikke fryser. Vinterjakker, vinterdresser, undertøy, gode votter og sko, alt sammen er essensielt, og ikke minst bør du vurdere å gå til anskaffelse av en god ullue og ditto ullsokker. Det er supre barneklær i massevis av forskjellige funksjonsmaterialer der ute, men når du går for ull, går du samtidig for naturens helt egne funksjonsmateriale!

Perfekt kroppstemperatur med gode ulluer og ullsokker
Her på Jollyroom tar vi barnas velvære på alvor. Derfor har vi alt barnet ditt kan tenkes å behøve av yttertøy, og selvsagt også alt dere trenger av undertøy og tilbehør av alle slag, som luer og votter. Midt i dette herlige utvalget, finner du selvsagt også gode ulluer og ullsokker. Er du ute etter et par supersøte Marius-sokker i ull, for eksempel? Eller et par ullsokker fra populære Joha, eller Vossatassar? Ikke noe problem – på Jollyroom finner du ullklærne barnet ditt må ha om vinteren, høsten og våren!