Godt undert√ły om vinteren er alfa og omega for barnas velv√¶re. Her ser du v√•rt store utvalg av gode stillongs i ull, til barn i alle aldre. V√•re ullstillongs holder selvsagt h√ły kvalitet, og er alle levert av gode merker!
156 resultater.

Ullstillongs – en klassiker for barna når kulda biter
Når man skal tilbringe lange dager i barnehagen eller skolen, må man komplettere yttertøyet med godt undertøy. I så måte er ullundertøy en sikker vinner. Ullens unike egenskaper sørger for at barnet holder en optimal kroppstemperatur, uansett aktivitetsnivå! Så ei ulltrøye og en ullstillongs under vinterdressen, det er absolutt å anbefale når kvikksølvet ligger helt nede i bånn av gradestokken!

Massevis av gode stillongser i ull hos Jollyroom
Er du ute etter ullstillongs til barn, baby eller junior, har du kommet til rett nettbutikk – så enkelt er det. Her har vi ullstillongser fra gode merker som Hummel, Devold, Lindberg og CeLaVi, med andre ord varemerker du kjenner igjen og kan stole på!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt med barneklær også, her har vi alt barna dine kan tenkes å behøve. Og om det er vinterleker, for eksempel en rattkjelke eller et akebrett, ja så har vi alt slikt også, så klart, det er bare å titte litt rundt i Sport-kategorien vår!