8 resultater

Luer til barn

Det finnes ikke dårlig vær så lenge klærne er praktiske, og i den norske kulden er det enda viktigere å ha alt yttertøy til barna i orden innen vinteren kommer! Og husk at uansett om det er baby eller barn, vått hår etter idrett eller kalde ører i vinterkulden, så kan man slippe forkjølelser og ørebetennelse bare ved å ha en lue på hodet! At luen er ekstra smart med mønster og gøyalt design gjør jo heller ingenting. Ikke vær dristig når du velger yttertøy og tilbehør til barn og babyer, for det er viktig å holde hodet varmt hvis man skal leke og spille uhindret hele året rundt!

Gode og billige luer, hatter og capser hos Jollyroom

Vi sier det igjen: Vi er og blir Nordens største forhandler av ALT til barn og baby, så vi har selvfølgelig også et kjempestort og variert utvalg av alle typer bekledning; luer, hatter og finlandshetter til babyer og barn, ja, caps finner du også, men det viktigste er at du finner den perfekte lua til ditt barn, som dere begge kommer til å elske. Skal det være en lue med ansikt på og ører på toppen, eller en hjelmlue til babyer? Eller hva med en lekker, varm lue i ull med bomullsfôr som kan knyttes under haken, eller en som man bare kan dra rett av hodet?

Finn alle mønstre og farger blandt merker som Didriksons, Ticket To Heaven, Tiny Treasure, Joha, Reima eller kule Lindberg. Alle merker som man kjenner kvaliteten og designet på.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven