På tide for den minste å lære seg klokken? Eller har hen alt gjort det? Uansett er det jo kjempemorsomt med et armbåndsur med barnevennlig design og motiv! Her på Jollyroom har vi samlet sammen et lekkert utvalg!

La barnet ditt lære seg klokken tidlig
Med et armbåndsur på armen, blir det lekende lett for barnet ditt å lære seg klokken. En analog klokke har en synlig urskive med visere og tall, og barna får raskt forståelse for hvordan klokken ser ut og fungerer. En analog klokke fungerer godt som en første klokke til barnet ditt. Senere, når barnet har blitt litt eldre, kan man i stedet gå videre til en digital klokke. Våre GPS-klokker viser tiden digitalt, samtidig som de også lar deg som forelder ha oversikt over hvor barnet ditt befinner seg. Mange av GPS-klokkene våre har flere gode funksjoner, som både du og barnet kan dra nytte av.

Finn flotte barneklokker og GPS-klokker her på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du flere fine klokker og GPS-klokker til barn. Hos oss finner du barneklokker med tydelige urskiver og morsomme klokkereimer i massevis av flotte farger, og barneklokker med barnevennlige motiv fra kjente barnefilmer og -serier, som blant annet Disney Frozen, Spiderman og Mikke mus. Er du i stedet ute etter en GPS-klokke til barnet ditt, tilbyr vi også kvalitetssikre klokker med flere gode funksjoner, som Geotracker, innebygget skritteller, SOS-knapp for nødstilfeller og muligheten for å både ringe, motta samtaler og sende sms. Alle barneklokkene og GPS-klokkene våre leveres fra kjente og pålitelige merker, som North 13.5, Spectrafence, GUL og Watchitude. Finn barnets nye favorittklokke hos oss!

Velkommen!