25 resultater

Balaklava til barna når kulda virkelig setter inn

Her oppe i nord kan det bli skikkelig kaldt om vinteren, til og med så ille at man må pakke på barna noen ekstra lag med barneklær, for eksempel en balaklava. Med en balaclava, eller en finlandshette som det også kalles, dekker du barnets hode, ører og hals på en ypperlig måte når kulda hersker på lekeplassen. Man kan bruke den både under en annen barnelue – om det virkelig er kaldt – eller bare som den er.

Balaklavaer i massevis på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi massevis av balaclavaer til barn. Noen modeller er spesialdesignet med borelåsåpning i halsen, mens andre er av den heldekkende og mer klassiske finlandshette-typen. Felles for alle våre balaclavas for barn er dog at de er laget av gode materialer som ull og fleece og selvsagt at de leveres av gode merker, som Joha, Helly Hansen, CeLaVi og mange fler!

Glem nå heller ikke at vårt øvrige sortiment med yttertøy til barn virkelig inneholder alt dere trenger – så ta en titt! Her finner dere alt fra vinterdresser og vintersko til regntøy og fleeceklær!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven