Kofter & Strikket

Her ser du vårt lekre utvalg av kofter og strikkejakker til barn og baby. V har massevis av fine modeller i ulike materialer som ull, fleece og bomull, og så videre. Selvsagt fører vi gode kvalitetsmerker som Name It, Mini A ture, Joha og Fixoni, samt mange fler så klart. Det er bare å ta seg en titt, vi er sikre på at ditt barns eller din babys neste kofte bare ligger her et sted og venter!
17 resultater.

Kofter og strikkejakker til barn og baby

Når høsten og vinteren kommer snikende er det godt å ha noen strikkejakker å ty til. Hva er vel herligere enn en god strikkejakke til barna og en kopp varm skokolade over et brettspill. Ikke for det, en strikket kofte fungerer jo ypperlig som mellomlag utendørs også, for eksempel på en skitur.

Strikkejakker til barn i alle aldre på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du naturligvis massevis av lekre strikkejakker til barna. Vi har strikkejakker i alle mulige modeller og med fine mønstre, det klassiske Marius-mønsteret inkludert!

Om dere trenger andre gode barneklær i tillegg, ikke nøl med å titte på vårt øvrige sortiment. Her har vi gode ullklær, fleeceklær og naturligvis alt av yttertøy – til alle året sesonger. Og hva gjelder varemerker så fører vi naturligvis de beste. Som Joha, Hummel, Didriksons og mange, mange fler!

Verdt å merke seg, er dessuten at du ikke bare får et prisløfte på Jollyroom, vi tilbyr også fri frakt på klær og sko! Så om du har kjøpt en Marius-genser til barnet, som viser seg ikke å passe allikevel, ja så er det bare å sende den tilbake kostnadsfritt!