Gensere

Hoi, er du ute etter barnegensere, ja da kan du avblåse leteaksjonen nå med en gang! Her i Jollyrooms online-sortiment har vi nemlig et intet mindre enn fantastisk utvalg av gensere til både barn og baby. Her snakker vi alle mulige slags modeller, mønstre og motiver, alt sammen fra gode merker som ESPRIT, Name It, Lego Wear og mange fler. At vi har rimelige priser sier seg selv!

Gensere til barn i alle aldre

Ja, hva er vel en barnehabitt uten en superfin barnegenser! En Marius-genser kanskje, eller en ullgenser, de er begge ypperlige for barna å bruke i alle sammenhenger, både som mellomlag under vinterdressen og som vanlige plagg i seg selv! En hettegenser for barn er jo heller ikke å forakte, det er tvert om et svært populært plagg for de små. Hvilken smårolling vil vel ikke ha på seg en superfet Marvel Avengers-hettegenser? Uansett hva de foretrekker, de små, gensere må de ha! Og gensere skal de få!

Stort utvalg med barnegensere på jollyroom.no

Akkurat som vårt sagnomsuste sortiment med barneklær inneholder alt til barn i alle aldre, inneholder det også et helt supert utvalg av barnegensere. Her vil du finne ullgensere for barn fra gode merker som Joha, sporty Hummel-gensere for barn og selvsagt Marius-gensere og hettegensere med massevis av fine og barnevennlige motiver.

Som om ikke dette superutvalget er nok, gir vi også et prisløfte på Jollyroom. Så når du har kjøpt en julegenser til barnet ditt, eller en Marius-genser eller hva som helst annet, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris. I tilegg kan vi skilte med fri retur på klær og sko, så om barnegenseren skulle vise seg ikke å passe, er det bare å sende den tilbake helt kostnadsfritt!