9 resultater

Gensere til barn i alle aldre

Ja, hva er vel en barnehabitt uten en superfin barnegenser! En Marius-genser kanskje, eller en ullgenser, de er begge ypperlige for barna å bruke i alle sammenhenger, både som mellomlag under vinterdressen og som vanlige plagg i seg selv! En hettegenser for barn er jo heller ikke å forakte, det er tvert om et svært populært plagg for de små. Hvilken smårolling vil vel ikke ha på seg en superfet Marvel Avengers-hettegenser? Uansett hva de foretrekker, de små, gensere må de ha! Og gensere skal de få!

Stort utvalg med barnegensere på jollyroom.no

Akkurat som vårt sagnomsuste sortiment med barneklær inneholder alt til barn i alle aldre, inneholder det også et helt supert utvalg av barnegensere. Her vil du finne ullgensere for barn fra gode merker som Joha, sporty Hummel-gensere for barn og selvsagt Marius-gensere og hettegensere med massevis av fine og barnevennlige motiver.

Som om ikke dette superutvalget er nok har vi også prisgaranti på Jollyroom. Så når du har kjøpt en julegenser til barnet ditt, eller en Marius-genser eller hva som helst annet, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris. I tilegg kan vi skilte med fri retur på klær og sko, så om barnegenseren skulle vise seg ikke å passe, er det bare å sende den tilbake helt kostnadsfritt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven