Pysjamaser

Hei, og velkommen til vårt store online-sortiment med knallfine barnepysjamaser for barn i alle aldre! Her vil du finne alle typer av pysjamaser: todelte, med korte og lange ermer, korte og lange ben, onepieces, bodyer, ja, you name it. I dette sortiment har vi selvsagt også passet på å ta med pyjamaser med populære motiver som Frozen, Mikke Mus, Spider-Man osv, osv! Ta en titt da vel, du kommer garantert finne pyjamasen som passer akkurat ditt barn eller din baby!
23 resultater.

Fine barnepysjamaser gjør leggingen litt morsommere

Som alle foreldre nok er fullt klar over kan det bli litt krigslignende tilstander i heimen så fort det blir snakk om leggetid! Heldigvis vet vi jo at dette går over med tiden, og at det ikke er noen egentlig fare med det. Men hvorfor ikke gjøre det hele litt morsomt med en spesialdesignet pysjamas for barn? Det finnes massevis av fine barnepysjamaser på markedet, med fine motiver fra barnebøker, tv-serier og filmer barna kjenner igjen og elsker!

Barnepyjamas og babypyjamas i massevis på jollyroom.no

Vi på Jollyroom liker – i all beskjedenhet – og se oss selv som en del av barnefamilien. Derfor har vi sørget for å ha Nordens største online-sortiment til barn og baby, og selvsagt inkluderer dette også babypysjamas og pysj til de større barna. Her har vi pyjamaser i alle mulige modeller, med fine farger, mønstre og motiver, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på og kanskje også kjenner igjen, som Joha, Name It og Geggamoja. Og er du ute etter barnepysjamas med tegneseriemotiver, ja da har du virkelig kommet rett. Her har vi Disney Cars-pysjamas, Marvel Avengers-pysjamas, Pippi Langstrømpe-pyjamas, og mange mange fler. Det er bare å ta en titt!

Ikke glem å titte litt i vårt øvrige sortiment i tillegg. Klær av alle typer til barn i alle aldre er en ting, men vi har også alt mulig annet, fra barnesykler og leker til barnevogner og barnesko!

Og husk, her på Jollyroom får du et prisløfte! Så når du kjøper en barnepysj her kan du være sikker på at du har fått den til nettets beste pris. Og som om ikke det var nok tilbyr vi også våre kunder fri retur på klær og sko!

Velkommen inn!