Fleecegensere

Våren og høsten, ja disse sesongene bringer jo med seg dette ubestemmelige været det er nær sagt umulig å kle barna eller babyen etter! Men ikke fortvil! Her på Jollyroom har vi selvsagt fleecegensere av alle slag, perfekte i barnehagen! Vi har gode merker som Helly Hansen, Bergans, Didriksons, Hust & Claire og mange fler!
50 resultater.

Fleecegensere til barna

I mellomsesongene, våren og høsten, får vi gjerne dette rare været det er umulig å kle seg skikkelig i, og man må bære med seg massevis av ulike klær til og fra skole og barnehage. Dog kan det hjelpe litt å satse på fleece til barna. En herlig fleecegenser er et ypperlig plagg i barnehagen. Fleece er nemlig et både komfortabelt og høyst funksjonelt materiale med unike temperaturregulerende egenskaper!

Fleecegensere i massevis på Jollyroom.no

Er du ute etter fleece til barna har du kommet til rett sted. Det er bare å ta en titt i vårt fleece-sortiment. Her vil dere finne herlige fleecegensere fra gode og pålitelige merker som 8848 Altitude, Lindberg og LEGO Wear, for bare å nevne noen ganske få.

Om du er ute etter annet til barna dine også, ullklær, f.eks, ikke nøl med å klikke deg litt rundt på vår kategoriside for barneklær. Her har vi virkelig alt! En vinterdress, kanskje? Eller en en fin body til den aller minste? Ikke noe problem!

Og glem nå ikke at du får et prisløfte hos Jollyroom. Så når du kjøper en fleecegenser eller hva som helst annet her, kan du være sikker på at du får plagget til nettets beste pris. 

Velkommen inn!