Våren og høsten bringer gjerne med seg dette været som gjør det så vanskelig å kle barna riktig. Med fleece løser man dette lett. Her ser du vårt herlige utvalg av gode og varmende fleecegensere til barn i alle aldre!
37 resultater.

Fleecegensere til barna
​I mellomsesongene, våren og høsten, får vi gjerne dette rare været, det er umulig å kle seg skikkelig etter. Ofte ender man derfor opp med å bære med seg massevis av forskjellige klesplagg, både til og fra skolen og barnehagen. Å satse på fleece til barna, kan imidlertid hjelpe litt. En herlig fleecegenser, for eksempel, er et utmerket plagg å ha i barnehagen. Fleece er nemlig et både komfortabelt og høyst funksjonelt materiale, som i tillegg har helt unike temperaturregulerende egenskaper!

Fleecegensere i massevis på Jollyroom
Er du ute etter fleece til barna, har du kommet til rett sted. Det er bare å ta en titt i vårt store sortiment med fleeceklær. Her vil dere finne herlige fleecegensere fra gode og pålitelige merker, som 8848 Altitude, Lindberg og LEGO Wear, for bare å nevne noen ganske få.

Hvis du er ute etter annet til barna dine også, ullklær, f.eks., ikke nøl med å klikke deg litt rundt på vår kategoriside for barneklær. Her har vi virkelig alt! En vinterdress, kanskje? Eller en fin body til den aller minste? Ikke noe problem!

Og glem nå ikke at du får et prisløfte her på Jollyroom. Så når du kjøper en fleecegenser, eller hva som helst annet her, kan du være sikker på at du får plagget til nettets beste pris. 

Velkommen inn!