6 resultater

Fleecegensere til barna

I mellomsesongene, våren og høsten, får vi gjerne dette rare været det er umulig å kle seg skikkelig i, og man må bære med seg massevis av ulike klær til og fra skole og barnehage. Dog kan det hjelpe litt å satse på fleece til barna. En herlig fleecegenser er et ypperlig plagg i barnehagen. Fleece er nemlig et både komfortabelt og høyst funksjonelt materiale med unike temperaturregulerende egenskaper!

Fleecegensere i massevis på Jollyroom.no

Er du ute etter fleece til barna har du kommet til rett sted. Det er bare å ta en titt i vårt fleece-sortiment. Her vil dere finne herlige fleecegensere fra gode og pålitelige merker som 8848 Altitude, Lindberg og LEGO Wear, for bare å nevne noen ganske få.

Om du er ute etter annet til barna dine også, ullklær, f.eks, ikke nøl med å klikke deg litt rundt på vår kategoriside for barneklær. Her har vi virkelig alt! En vinterdress, kanskje? Eller en en fin body til den aller minste? Ikke noe problem!

Og glem nå ikke at du får prisgaranti hos Jollyroom. Så når du kjøper en fleecegenser eller hva som helst annet her, kan du være sikker på at du får plagget til nettets beste pris. Når det gjelder akkurat klær og sko har vi dessuten fri retur!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven