Luciaklær & Nissedrakter

Når det er luciatog på barnehagen eller skolen, vil man gjerne ha med de rette klærne Her på Jollyroom har vi lekre luciaklær for barn i alle aldre, både luciakjoler og stjerngutt-outfits! Vi har også nissedrakter for barn!

Luciaklær og nissedrakter til barna
Luciadagen er en dag som gjør førjulstiden enda mer spennende for barna. Har får de små kle seg ut som Lucia, stjernegutt eller pepperkakemann, og kanskje er vi heldige nok til å få se en liten nisse i toget på barnehagen! Hvorom allting er, lucia er trivelig for både barn og foreldre, og selvsagt sørger vi for å skaffe et passende kostyme til barna!

Luciadrakter og og nissekostymer for barn finner du hos Jollyroom
Her på Jollyroom har vi alle mulige festklær til barna, fra dåpskjoler og bunader til barnekjoler og dresser, og selsvagt har vi også luciaklær. Her finner du luciakjolen, stjerneguttdrakten, julenissekostymet, eller pepperkakemanndrakten akkurat ditt barn vil ha, alt sammen fra gode merker som Cadeau, Jocko og Name It, bare for nevne noen få!

I tillegg har vi naturligvis andre barnekostymer av alle slag. Det er bare å ta en titt i vårt lekesortiment. Her har vi alt fra Kaptein Sabeltann-kostyme til Spider-Man-drakt!