10 resultater

Luciaklær og nissedrakter til barna

Luciadagen er en dag som gjør førjulstiden enda mer spennende for barna. Har får de små kle seg ut som Lucia, stjernegutt eller pepperkakemann, og kanskje er vi heldige nok til å få se en liten nisse i toget på barnehagen! Hvorom allting er, lucia er trivelig for både barn og foreldre, og selvsagt sørger vi for å skaffe et passende kostyme til barna!

Luciadrakter og og nissekostymer for barn finner du hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi alle mulige festklær til barna, fra dåpskjoler og bunader til barnekjoler og dresser, og selsvagt har vi også luciaklær. Her finner du luciakjolen, stjerneguttdrakten, julenissekostymet, eller pepperkakemanndrakten akkurat ditt barn vil ha, alt sammen fra gode merker som Cadeau, Jocko og Name It, bare for nevne noen få!

I tillegg har vi naturligvis andre barnekostymer av alle slag. Det er bare å ta en titt i vårt lekesortiment. Her har vi alt fra Kaptein Sabeltann-kostyme til Spider-Man-drakt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven