2 resultater

En søt dåpskjole til den helt spesielle anledningen

Når den lille skal bæres frem til dåp, det er vel en av livets virkelig store hendelser for foreldrene, ja det er vel bare fødselsen som muligens er større! Og selvsagt må den lille få en fin dåpskjole i anledning dagen, og dåpskjoler, det er ikke noe problem å få tak i. Det er bare å klikke hjem en fra nettet!

Jollyroom.no har dåpskjolen til ditt barn

Som de fleste nok vet har vi på Jollyroom alt man trenger til barn i alderen 0 til 12 år, fra barneklær og barnesko til barnesykler og smokker, alt sammen levert av supre varemerker som Viking, Didriksons, STIGA og mange fler. At vi i dette myldret av barne- og babyutstyr også har fine dåpskjoler er med andre ord ikke spesielt overraskende! Her finner du ditt barns dåpskjole, og etter at du har bestilt den tar det bare et par dager før du har den!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven