Vaggaro

Vaggaro Combo Vugge, Vippestol og Barnestol, Grå

Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
1 500 kr
Legg i handlekurven

csm.png

  • Nordens største barne- & babybutikk
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Bytt julegaver fram til 31.1 2020

Beskrivelse

Vaggaro er et sammenleggbart kombinasjonsmøbel som raskt blir uunnværlig for både store og små. Det gir trygghet til barnet, som alltid kan befinne seg nære og på samme høyde som sine foreldre. Møbelet har lav vekt, noe som gjør den enkel for voksne å flytte rundt både i og utenfor hjemmet. Vaggaro-serien består av en vugge, vippestol og barnestol – alle med samme patenterte sammenleggbare beinstilling (kjøpes separat). Det eneste som trenger utskifting mens barnet vokser er de tre tekstilmodulene.

Vaggaro Vugge er en myk dagseng i bomullscanvas der det nyfødte barnet ditt kan hvile trygt de første månedene i livet. Vuggens smidige tekstil tilpasser seg barnets kropp og gir en lun følelse.

Anbefalt alder: Fra 0 måneder til ca 6 måneder. Vuggen skal ikke benyttes når barnet kan snu seg eller sitte oppreist på egen hånd.

Vaggaro vippestol lar barnet sitte og gynge komfortabelt både på gulvet og i høyde med sofa- eller spisebord, avhengig av hva du eller familien gjør for øyeblikket. Dette takket være konstruksjonens trinnløse høydejustering. Vippestolens smidige tekstil tilpasser seg etter babyens kropp og setets vinkel og høyde stilles enkelt inn for en lun og ergonomisk posisjon for babyen din.

Anbefalt alder: Fra 0 måneder til 6 måneder.

Vaggaro barnestol kan smidig pakkes sammen og tas med når familien skal på reise. Den kan dessuten, takket være den justerbare høyden, brukes som stol ved spise- eller sofabord. Det tettsittende stoffsetet, som tilpasser seg etter barnets størrelse, gir tettere støtte enn en tradisjonell barnestol, og du slipper å støtte barnet med puter eller dyner den første tiden. Stolen slås sammen og opp igjen på noen sekunder og blir raskt en trofast følgesvenn hvor enn dere befinner dere.

Anbefalt alder: Fra 4 måneder til 28 måneder

- Vaggaro oppfyller de høyeste europeiske sikkerhetsstandardene for barnemøbler.

- Testet og godkjent i henhold til Europastandard (EN 1466:2014, EN 12790:2009, EN 14988-1:2006+A1:2012,EN 14988-2:2006+A1:2012) av Teknologisk Institut teknologisk.dk/i København 2015

Art: 10028320

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Polyester, bomull
Øvrige mål Vekt tekstil vugge: 0,4 kg
Vekt tekstil vippestol: 0,3 kg
Vekt tekstil barnestol: 0,2 kg
Maxvekt vugge: 9 kg
Maxvekt vippestol: 15 kg
Maxvekt barnestol: 15 kg
Vask Må ikke tørketrumles
40°C